Companie

DSA - Divizia de Structuri si Acoperisuri

DSA Trade este distribuitor de materiale pentru acoperisuri de case: tigla metalica, ceramica, zincata si de beton, tabla faltuita, tabla cutata, policarbonat, placi acrilice si PVC, membrane bituminoase si industriale, sisteme de scurgere si drenaj, vopsit, zincat, PVC. De asemenea, suntem si producator de accesorii din tigla metalica pentru constructii civile si industriale, cat si specialist si specializat in montajul tuturor sistemelor de invelitori pentru acoperis.

Aria de desfasurare (vezi harta) acoperita prin agentii DSA, cele doua depozite din Ploiesti si Cluj, cat si partenerii nostri de revanzatori si constructori ne genereaza o acoperire de peste 70% din zona Romaniei.

Capacitatea logistica proprie, cat si cea a furnizorilor nostri pot satisface in timp real orice solicitare in vederea realizarii unei vanzari prompte si fara costuri din partea beneficiarilor. Faptul ca suntem producatorul accesoriilor metalice ne confera o versatilitate in satisfacerea oricaror situatii, indiferent de complexitatea spatiilor ce trebuie inchise, atata ca dimensiuni generate, cat si ca unghiuri si forme ale accesoriilor necesare.

Partener autorizat Wetterbest, Gerard, Bilka