Ferestre mansarda

DSA Trade comercializeaza ferestre de la gama low la gama premium:
Wetterbest, Optilight, DAKEA si Fakro.

 • Din ce in ce mai frecvent, mansardele sunt decorate si utilate pentru a fi folosite ca spatii de rezidenta. Iluminarea mansardelor este deci la fel de importanta precum iluminarea camerelor de locuit. O iluminare completa si eficienta a mansardei inseamna si un design de interior mai placut.
 • Datorita pozitionarii lor, ferestrele mansardelor, situate pe acoperis, prezinta o rezistenta mai ridicata decat ferestrele obisnuite. Acestea sunt buni izolatori termici, sunt rezistente la intemperii si sunt securizate suplimentar.

Ferestre cu articulatie mediana pentru acoperisuri de case

 • Ferestrele cu articulatie mediana sunt fabricate din lemn tratat si vopsit astfel incat sa faca tuturor cerintelor si necesitatilor.

Pentru ferestrele cu articulatie mediana exista trei tipuri de produse

 • ferestre clasice
 • ferestre plus – cu lemn vopsit cu un strat suplimentar de lac, trei garnituri in loc de una, un maner cu design imbunatatit
 • ferestre plus white – cu patru straturi de lac, dintre care doua din lac poliuretanic de culoare alba, lac ce ofera o mai buna protectie impotriva umezelii.

 • DSA Trade, distribuitor autorizat Wetterbest, va pune la dispozitie colectia HIVE, o gama de ferestre de mansarda cu articulare mediana, avand un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii secundare de blocare. Aceste ferestre pot fi instalate pe un acoperis cu panta intre 15 si 90 grade. Designul exclusiv permite pana la 10% mai multa lumina in camera decat alte ferestre de mansarda.
  HIVE500 – 4-17-3 geam dublu standard umpult cu argon si acoperire low.
 • De asemenea, colectia DURO este o gama de ferestre de mansarda cu articulare mediana, cu un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii de blocare. Ferestrele DURO pot fi instalate pe un acoperis cu o panta cuprinsa intre 15 si 90 grade. Aluminiul ramforsat cu profil de PVC garanteaza rezistenta si durabilitate impotriva umiditatii, fara a fi nevoie de intretinere. Designul exclusiv RoofLITE permite pana la 10% mai mult lumina zilei in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda.
  DURO700 – 4-16-4H geam dublu cu sticla exterioara intarita.
 • Gama AERO este echipata cu valva de ventilare care ofera aerisirea camerei fara a fi nevoie sa deschidem fereastra. Designul exclusiv RoofLITE permite pana la 10% mai mult lumina zilei in camera dumneavoastra decat alte ferestre de mansarda. Fereastra Rooflite Aero are un profil mai jos pe acoperis care nu numai ca imbunatateste izolarea termica dar si arata mai bine din exterior. AERO 500 -4-17-3 geam standard dublu umplut cu argon si acoperire low E.

Ferestre cu dubla articulatie pentru acoperisuri de case

Fereastra cu dubla articulatie permite folosirea acesteia in doua sensuri: cu deshidere mediana sau cu deschidere superioara. Articulatia superioara se face la un unghi cuprins intre 0 si 35 de grade, iar in cazul deschiderii mediane, unghiul poate fi chiar si de 180 de grade.

Ferestre atic

 • Ferestrele atic sunt diferite de alte tipuri de ferestre pentru acoperis si mansarda, fiind construite pe plan vertical. Acestea se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului si au un unghi de deschidere cuprins intre 20 si 55 de grade.
 • Ferestrele atic sunt disponibile atat in varianta fixata, cat si in varianta cu deschidere.

Ferestre de acces pe acoperis

Ferestrele de acces pe acoperis sunt destinate acoperisurilor cu panta de 15 pana la 55 de grade. Fiind bune izolatoare, ferestrele de acces pe acoperis se recomanda pentru orice tip de incapere locuibila. Ferestrele de acces pe acoperis sunt disponibile in varianta cu deschidere in partea dreapta sau in partea stanga.

Ferestrele de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa

Ferestrele de acces pe acoperis au partea transparenta din policarbonat, care este rezistent la intemperii si au protectie UV, sau in varianta cu geamuri securizate rezistente la grindina. Acest tip de ferestre sunt recomandate pentru incaperi care nu sunt destinate rezidentei.

Ferestrele de mansarda din PVC

Ferestrele de mansarda din PVC sunt construite din profile din PVC albe, multi-wall, intarite cu profile din otel. Aceste ferestre se preteaza in special pentru incaperi cu umiditate ridicata, deoarece PVC-ul este foarte rezistent la coroziune si umezeala.