Tigla beton

Tigla din beton, siguranta si rezistenta

Tigla din beton pentru acoperisuri case este un tip de tigla cu siguranta si rezistenta ridicata la grindina, acumulari mari de zapada sau furtuni.
  • Tigla de beton retine mai putina umiditate decat alte tipuri de tigla, ceea ce o face mai rezistenta la cazuri si situatii de inghet.
  • Montata corect, tigla din beton este perfect etansa si nu permite permeabilitatea apei.

Tigla din beton pentru acoperisuri case este protejata impotriva posibililor agenti corozivi din atmosfera si ofera izolare fonica in timpul ploilor sau a furtunilor.


Un aspect practic important in cazul tiglei din beton este acela ca, in ceea ce priveste rezistenta la spargere, aceasta creste constant pe durata de aproximativ 50 de ani. Desi, tigla din beton are o greutate crescuta fata de alte solutii de acoperis, acesta nu este neaparat un dezavantaj, de exemplu in cazul furtunilor puternice sau a cantitatilor mari de zapada care raman pe acoperis un timp mai indelungat.

Durata de viata de pana la 100 de ani!

Durata de viata a produsului este de aproximativ 100 de ani si nu necesita viitoare lucrari de intretinere. In afara de aspectele practice foarte importante, acoperisurile de case din tigla de beton au un aspect elegant, placut.

Tigla din beton, protectie imptriva intemperiilor