Sisteme scurgere

Accesorii necesare oricarui sistem de acoperis

Sistemele de scurgere pentru acoperisuri de case sunt accesorii necesare oricarui sistem de acoperis. Acestea asigura devarsarea controlata a apei pluviale. Sistemele de scurgere sunt disponibile intr-o varietate de culori, pentru a se potrivi cu sistemul de acoperis ales.
 • Sistemele de scurgere pot fi confectionate atat din metal, cat si din PVC. Forma jgheabului impiedica devarsarea apei chiar si in cazul precipitatiilor abundente. Oricare ar fi materialul folosit pentru producerea sistemelor de scurgere, acestea se vor dovedi rezistente la deteriorari cauzate de factori mecanici, la deformari sau decolorari.
 • Un sistem complet cuprinde jgheaburi exterioare impreuna cu toate accesoriile necesare montajului. Sistemul este facut din tabla de inalta calitate ambutisata si acoperita cu zinc 275g/m2 sau aluzinc 185g/m2, cu un strat de acoperire S.P.T. (strat intermediar de protectie de polimer) avand dubla protectie de 50 microni de poliuretan pe ambele fete.

DSA Trade va pune la dispozitie produse Wetterbest, jgheaburi si burlane D-Rain, care completeaza functionalitatea acoperisului casei

 • Acestea sunt componente din tabla de otel de cea mai buna calitate, prevopsite atat in interior cat si la exterior. Sunt fabricate din otel galvanizat, cu o grosime de 0.61 mm, si au protectie multistrat pe ambele fete. Atat jgheabul, cat si burlanul sunt realizate dupa dimensiuni exacte, ceea ce asigura o imbinare perfecta si sunt conforme cu cerintele standardelor europene.
 • Jgheaburile si burlanele D-Rain se instaleaza usor, rapid si sigur. Aceste sisteme de scurgere pot fi produse in lungimi cuprinse intre 300 mm si 600 mm, cu diviziunea de 1 mm. Lungimile standard sunt 3000 mm, iar pentru prelngirile de burlan 1000 mm.

Sistemele de scurgere prezinta o serie de avantaje:

 • Asamblare usoara si rapida
  Asamblarea nu necesita folosirea unor unelte speciale si toate uneltele sistemului se imbina ideal intre ele.
 • Ecologie si economie
  Otelul este un material complet reciclabil. Folosind jgheaburile de otel protejati mediul inconjurator – acest material poate fi in viitor reciclat si produs din nou.
 • Productie controlata
  Productia complet automatizata garanteaza calitatea, precizia si constanta performantelor sistemului. Datorita folosirii materiilor prime de cea mai buna calitate, noi furnizam sistemul de evacuare a apei Polnebo cu o garantie de 10 ani.
 • Colorit bogat
  Sistemul de evacuare a apei Polnebo este disponibil in 3 culori de baza care vor facilita ajustarea sistemului la estetica generala a constructiei. Aditional exista si posibilitatea sa se comande special si alte culori.
 • Solid si rezistent
  Jgheaburile de otel Polnebo sunt fabricate din otel protejat cu un strat de zinc. Datorita  acestui lucru, jgheaburile sunt rezistente la coroziune si la accidente mecanice.
 • Culoare constanta/invariabila
  Otelul vopsit pe ambele parti garanteaza o rezistenta inalta la orice decoloranti si orice conditii meteo precum razele ultraviolete, gheata, grindina, etc.

Accesorii necesare oricarui sistem de acoperis